T: 0344 - 691 252

info@voet-golf.nl

Wat is voetgolf?

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf én het nieuwste uitje in Nederland! Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een 18 holes baan (óf 27 holes als je ze allemaal wilt spelen). Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen.

Hoe wordt het gespeeld?
Kom je met 2 of 3 personen dan speel je man tegen man. Kom je met een groep dan loop je met +/- 4 personen op een hole, maar ook dan zet ieder een individuele score neer. Gebruik van de voetballen en scorekaarten zijn bij de prijs inbegrepen. We raden aan schoenen met een sterk profiel aan te trekken. Voetbalschoenen mag bij ons ook!

Bekijk hier de verschillende arrangementen dubbele pijl

Hoe is de baan?
De voetgolfbaan is bij ons níet op de Pitch&Putt baan, maar op een ander perceel: 27 verschillende holes op maat gemaakt voor voetgolf! We zijn de 1e en enige 27 holes voetgolfbaan van Nederland! De variatie in holes is enorm: lang, kort, hoogteverschillen, ludieke obstakels ....uitdagend, dat is de voetgolfbaan in Maurik!