T: 0344 - 691 252

info@voet-golf.nl

Voetgolf voor groepen

Nieuw in Nederland, sportief, gezellig, hillarisch, iedereen kan meedoen...dát is voetgolf! Nog een groepsuitje te organiseren? Twijfel niet langer en kom voetgolfen op onze 27 holes baan bij het Eiland van Maurik (Betuwe). Klik hier voor de filmpjes

Voetgolf, Footgolf, Voetbalgolf .... 'voetballen op een compleet andere manier beleven' dát is wat het is! Sinds begin 2013 is de zomerbaan uitgebreid naar 27 holes. Hiermee zijn we de 1e en enige 27 holes voetgolfbaan van Nederland! Het onderscheid zomer- en winterbaan is komen te vervallen: de 27 holes voetgolfbaan wordt dé permanente baan in Maurik! Zowel in de zomer als in de winter wordt er op dezelfde baan gespeeld.

Bekijk hier de verschillende arrangementen dubbele pijl

Waarom is voetgolf in Maurik hét ultieme groepsuitje?

* Iedereen kan aan de activiteit meedoen
* Nieuwe activiteit dús origineel
* Betaalbaar
* Gezellige horeca
* Complete arrangementen met eten/drinken
* Midden-Nederland
* Mooie omgeving

Vele bekende voetballers zijn al geweest! In het clubhuis hangt een bord met de scores van BN-ers en hoe leuk is het als na afloop blijkt dat je beter hebt gescored dan bijvoorbeeld Patrick Kluivert?!

Hoe gaan we te werk? De groep als geheel krijgt een korte uitleg over het spel. Daarna wordt de groep ingedeeld in teams van +/- 4 personen. Met het team doorloop je de baan, maar iedereen zet een individuele score neer!